St. Martin koncert

A Soproni Lions Club szervezésében 2012. november 17-én nagy sikerű, telt házas koncertet adott a soproni evangélikus templomban St. Martin, aki előadó művészként és magánemberként egyaránt elkötelezett a rászorultak megsegítése és az önzetlen jótékonykodás mellett.

Az este 6 órakor kezdődő rendezvény előtt Gabnai Sándor esperes úr köszöntötte a közönséget és a művészt. Ezt követően már zúdultak is ránk a szebbnél szebb dallamok szaxofonból, pánsípból minden mennyiségben. Az előadást részleteiben rögzítette a Pulzus TV.

A koncert végén az esperes úr mondott rövid imát, majd megáldotta a jelenlevőket. A két befejező zeneszámot követően St. Martin a kijárathoz invitálta a közönséget, ahol cd-lemezeit kínálta, melyek eladásából – számunkra is meglepetésként – további felajánlást tett klubunk számára.

Külön köszönet illeti meg az Evangélikus Egyházközösséget és Gabnai Sándor esperes urat a templom ingyenes rendelkezésre bocsátásáért.

A jótékonysági koncerten felajánlott adományokat a soproni Erzsébet Kórház Szemészeti Osztálya részére, egy, a zöldhályog szűrését segítő digitális látótér vizsgálóeszköz beszerzésének támogatására fordítjuk.

Támogatóink voltak:

Ars Dental Studio Kft.
Escort Travel Utazási Iroda
Fusio Optika Szaküzlet
GiGi Sport
Palatia Scarbantia Nyomda
Papírmanufaktúra
Mestervonal Kft.
Nap Rádió
Pulzus TV
Natura Vinotéka
Pingvin Gyermekruha Bolt

Ide kattintva megtekintheti St. Martin legújabb klipjét: http://www.youtube.com/watch?v=wBaLekrkGU8&feature=relmfu

Leave a Comment

Filed under Nincs kategorizálva

Comments are closed.